shibari workshop voorbeeld touw knoop kunst

Shibari workshop

Veiligheid in gebonden zijn.

Wij bieden jullie de kans om deze touw knoop kunst op een intieme en veilige manier te leren en te ervaren.

 

Waarom Shibari?

Wat wij zo bewonderen aan Shibari is juist dat jij jouw partner het ultieme gevoel van veiligheid en geborgenheid kan geven. Het meditatieve element wat dit met zich meebrengt is zo bijzonder omdat alle emoties voorbij kunnen komen. Deze workshop heeft niets met SM te maken.

 

Wat gaan we doen?

Wij gaan jouw de technieken leren van shibari. Jij knoopt jouw partner in een mooi harnas, terwijl je het lichaam aanraakt. De sensatie/energie die jij aan jouw partner geeft, voel je goed aan en geeft jouw ook bepaalde emoties en sensaties. Je bent je nog meer bewust van de lichaamstaal van jouw partner, de grenzen van wat is fijn en wat niet als fijn ervaren worden. Jullie worden bewuster van jullie intieme connectie maar ook de overgave van jouw partner en de complete veiligheid van zijn of haar grenzen. Waardoor je nog dichter bij elkaar komt wat de relatie enorm versterkt.

De dans tussen het touw en beide lichamen. De complete macht die jij zou kunnen hebben over het lichaam, maar de bewuste keuze maakt om hem / haar zich compleet veilig te laten voelen in deze staat van zijn.

 

Emotie en Shibari

Tijdens Shibari raak je in een trance en iedereen ervaart dit anders, het is zo’n bijzonder mooi persoonlijk pad wat jullie compleet bewust samen doormaken. De kracht van gebonden worden en zijn door jouw/een partner is juist het erkennen van emoties en die er gewoon te laten zijn. De emoties die voorbij kunnen komen zijn, benauwdheid, angst, wat gaat er gebeuren, waarom voel ik me angstig, opgewonden, euforisch maar vooral gewoon veilig zijn. Je veilig voelen is het moment dat er niets meer belangrijk is behalve jouw zijn en jouw emoties mogen ervaren, er bewust van zijn en daardoor eventueel loslaten als dat nodig is. Samen met jouw partner dit proces mee maken versterkt jullie band samen enorm.

 

Wat zijn de kosten?

Duur van de workshop: 2 uur. Deze workshop is in ondergoed of naakt (dit is aan jullie zelf) en geschikt voor alle koppels M/V M/M V/V

Privé sessie €130 per koppel inclusief touw, zodat je thuis kan oefenen.

Kleine groepen €90 per koppel inclusief touw, zodat je thuis kan oefenen.

 

Inschrijven Shibari workshop