Dennis over Inga

 

Toen ik Inga leerde kennen, hadden we meteen een klik, die vriendschap is de afgelopen 8 jaar alleen maar intenser geworden. Zij benoemde direct mijn spiritualiteit terwijl ik daar helemaal niets mee had. Ik deed er vaak lacherig over. Inga hield standvastig vol en nam me mee op haar pad. Zo lopen dingen soms, doordat zij samen haar zoon steeds meer naar voelen en in haar kracht ging staan en geloven, hoe meer ik voelde wat zij bedoelde met spiritualiteit.

Het zijn 8 bijzondere jaren geworden waarin ik haar door verschillende cursussen en workshops haar steeds meer zag groeien. Haar muren brak ze samen met anderen af en ze ging steeds meer in haar kwetsbaarheid staan en creëerde zo balans om haar grenzen te verkennen. Samen zijn we naar diverse festivals gegaan en hebben we diverse workshops en behandelingen gegeven.

Het mooie aan Inga is dat ze vanuit ‘mind’ naar voelen is gegaan en weten. Zoals je kan lezen bij de vier seizoenen training had ze dat als kind veel sterker dan als volwassene. In volle overtuiging is ze dat proces aangegaan, ze kan ook echt alle kanten van verhaal bekijken om er totaal geen oordeel aan vast te hangen net als een kind die voor de eerste keer iets ziet.

Na jaren met plannen in haar hoofd rond te lopen over weekends voor kinderen en een online coaching platform, heeft ze de afgelopen jaren al haar ideeën bijgehouden en is ze hard aan de slag gegaan om een uitdagende, avontuurlijke en relaxerende 4 seizoen jaartraining te ontwikkelen en 4 weekenden te plannen voor kinderen.

Vier seizoenen training