SpierieWierie 4 seizoenen jaar training creatie inspiratie yoni-ei verbinding hart natuur

Hart Yoni workshop

 

Deze workshop gaat over de verbinding maken tussen hart en Yoni.

 

Yoni betekent ‘Heilige plaats’ en is de verzamelnaam voor de vrouwelijke geslachtsorganen. In deze workshop gaan we in zachtheid en liefde de energie laten stromen. Daardoor kan jij de verbinding maken tussen jezelf en jouw innerlijke krachtbron, jouw Yoni.
Omdat de Yoni de kern is waaruit we geboren zijn en waaruit we creëren, is deze vrouwelijke energie een enorme krachtbron. Contact maken met deze bron brengt heling, vitaliteit, ontspanning, creativiteit, sensualiteit en plezier.
Het Yoni ei helpt jou te aarden en in contact te komen met jouw energie zodat de energie die opgeslagen ligt in jouw buik, vagina en de baarmoeder weer op bloeit in het krachtcentrum van de vrouw.

Wat gaan we doen?

In deze workshop neem ik, Inga, je mee om het contact met jezelf en jouw sensualiteit te versterken. Er is ruimte voor jouw intenties, jouw emoties en gevoelens die we samen met de andere sisters delen. Door middel van een meditatie, ademhaling oefeningen, massage en Yoni ei oefeningen kom jij dichter bij jouw eigen sensualiteit.

De effecten van het Yoni ei:

• Versteviging van de bekkenbodemspier en spieren in de Yoni.
• Verhoging van de sensualiteit van de gehele Yoni.
• Verbetering van de algehele vitaliteit.
• Vermindering van gevoelloosheid en pijnklachten.
• Toename van de seksuele stroom

Wat zijn de kosten?

Duur workshop: 2 uur 30 minuten  

Groep sessie € 60 p.p exclusief jade yoni ei €15 

Privé sessie €130 exclusief jade yoni ei €15.