Inga over Dennis

 

Dennis is een natuurlijke healer, hij geeft je op recht aandacht en luistert naar jouw verhaal. Hij voelt jouw energie aan en door aanrakingen transformeert en/ of verlicht hij blokkades. Door zijn enthousiasme raakt hij mensen tot diep in hun kern. Wat hem zo mooi maakt als healer is dat hij zich er niet bewust van is wat voor positieve impact zijn behandelingen hebben. Het mooie is dat de mensen het wel tegen hem komen vertellen.

Toen ik Dennis 8 jaar geleden leerde kennen, gaf hij al massages aan mensen die blokkades hadden. In de 8 jaar tijd heeft hij mooie leermeesters gehad en is hij steeds dichter bij zijn pad gekomen. Zijn persoonlijke groei, de mooie ontmoetingen met zo veel verschillende mensen waar wij van mochten leren maken hem tot een prachtige man. Het allerleukste en bijzondere is dat hij mij lange tijd als ‘ beter dan hem’ heeft gezien en dat we de laatste jaren steeds meer een balans met elkaar hebben gevonden.

Dennis is een vrouwelijke man en is de afgelopen jaren ook steeds meer met zijn man zijn aan de slag gegaan. Een bijzonder mooi proces om te mogen aanschouwen dat hij nu ook echt connectie heeft met het mannelijke aspect. Als hij workshops en ceremonies begeleid zorgt hij er altijd voor dat er een veilig warme omgeving is om er te laten zijn wat er komt.

Ik vind het ontzettend fijn dat wij nu al enkele jaren dit werk samen mogen doen en ben ontzettend dankbaar dat hij in mijn leven is.

Zijn doel is om meer mensen te kunnen helpen en kinderen kennis te laten maken met hun eigen wijsheid. In 2019 gaan we ook met de Spieriewierie sauna op pad naar verschillende festivals waar Dennis opgietingen gaat verzorgen. Zijn passie is er voor zorgen dat jij lekker in je vel zit en oprecht kan genieten. Zijn sauna opgietingen zijn zo ontzettend lekker, ik nodig iedereen er graag voor uit. Hou onze festival agenda in de gaten van 2019. Wij verwelkomen jouw graag.