REIKI

CONSULTEN

Energy healing

De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Energy healing stimuleert het zelf-genezend vermogen. Je lichaam probeert na een behandeling een nieuwe balans te vinden. Dat kan natuurlijk snel gebeuren maar vraagt vaak meer tijd en meer behandelingen. De eerste reactie kan b.v. zijn beter slapen, het verlichten of verdwijnen van hoofdpijn, enz. Daarna kan het zijn dat andere fysieke pijn vermindert of verdwijnt, het sterker in je schoenen staan, gemakkelijker ‘nee’ durven zeggen (uit zelfbescherming en dus niet uit egoïsme), gemakkelijker zelf oplossingen vinden voor situaties die zijn scheefgegroeid thuis of op het werk, enz.

Dit zal niet van de een op de andere dag gebeuren maar is een proces dat zich ontwikkelt.

€ 35,=  30 min  € 50,= 60 min

 

Energetische massage

Energetische massage het overbrengen van kosmische of universele energie doormiddel van massage, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer een andere bron. Het maakt niet uit welke naam eraan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.
De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam gaat, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

Deze energetische massage is een heerlijke manier om je lichaam weer te resetten.

€ 35,=  30 min  € 50,= 60 min

 

 

Trance healing

Trance healing wordt gegeven in een trance staat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Bij trance healing heeft de healer een zeer nauw contact met de spirituele wereld. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van aura, lichaam en geest van de healer, wat het tot één van de krachtigste healings maakt.

De healing kan op één of meerdere niveaus plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de gidsen op welk niveau je werkelijk healing nodig hebt.

Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie; het kan zorgen voor verlichting en/of genezing.

Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste.

€ 75 gemiddelde duur 1,5 uur

Intuitieve massage

Deze bijzondere vorm van massage combineert genot met healing. Over deze massage valt op voorhand niets te zeggen qua duur en/of aanrakingen. Het kan dan ook zomaar zijn dat er bepaalde plekken erg intensief behandeld worden waar andere plekken juist minimaal aangeraakt worden. Het resultaat is vaak een heerlijke frisse en nieuwe herstart van je dag.

€ 35,=  30 min  € 50,= 60 min

 

Reading

Zit je met vragen? Wil je weten of je op het juiste pad zit? Dan biedt een reading met Tarot kaarten vaak uitkomst.

€ 45   per uur