wellness area, mobiele sauna, hottub

Wellness area op jouw evenement

 

Wij creëren graag een oase van ontspanning en warmte op jullie festival. Een sauna waar 14 personen in kunnen, 1,2,… of 4 hottubs waar 6 mensen heerlijk bad eendje in kunnen spelen.

Wij begeleiden de bezoekers van jouw festival op een ontspannen manier om extra te kunnen genieten van de weldadige warmte en een stukje rust binnen het festival. In onze sauna verzorgen we opgietingen met etherische oliën die heerlijk geuren.

Wij bieden de echte sauna ervaring aan, dus butt naked de sauna in. Mensen kunnen zich altijd bedekken met een handdoek of saunadoek. Deze zijn ook bij ons te huur of te koop. Als er ruimte genoeg is, hebben we een 6 meter grote tipi achtige bell-tent die gebruikt kan worden om om te kleden.

Een paar heerlijke ligstoelen onder palmbomen, sfeervolle, gezellige verlichting en ons blote billen pad om af te koelen en het genieten en ontspannen kan beginnen.

De sound van onze chill lounge DJ compleet met alle geluid apparatuur verlichting en lasers. Dit geeft deze wellness area de ideale plek om even heerlijk tot rust te komen. Eventueel onder of met stretch tent.

Om onze area helemaal compleet te maken hebben we nog een gezonde foodtruck (@destrandbar op FB) met de heerlijkste gezonde smoothies, hapjes en drankjes voor de perfecte wellness ervaring.

Natuurlijk kunnen jullie als organisatie ook een van jullie eigen bars bij onze area plaatsen.

Wij werken met veel verschillende workshop aanbieders samen. Zoals klankschaal, handpan, yoga, breathwork, waterflow, knoopmeditatie en mindfullness om onze area nog completer te maken.

Veel is mogelijk en alles is schaalbaar i.v.m. beschikbare budget, water en stroom aansluiting.

Wij kunnen altijd elementen toevoegen of weg laten.

 

Wellness offerte aanvragen